Головне

Ми повинні бути більш мотивованими, ніж "Шахтар" – тренер "Тімішоари"

05.08.2009 10:31 381 0
Тренер "Тімішоари" Іоан Сабеу сподівається на інтелект і відповідальність своїх футболістів у матчі-відповідь 3 кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів з "Шахтарем".

"Я думаю гравці виправдали покладені на них завдання, що були перед грою в Донецьку. Ми були добре організовані. Деяким командам там вдавалося забити два м'ячі, ми це зробили. Тепер буде інша гра, на перший погляд, простіше ніж була в Донецьку, але буде надзвичайно складно.

Граємо перед своїми уболівальниками, усі розуміємо, які в нас з'явилися шанси вперше потрапити в Лігу чемпіонів і наскільки сильного суперника пройти. Команда готова на 95% - це нормально. Сподіваюся, що в день гри усі будуть максимально готові. 

На 99% ніяких серйозних змін у складі не буде. Нам необхідно звикнути до цих умов. Нам необхідно бути терплячими, чекати свого шансу, бути збалансованими, зрілими, розумними", - цитує тренера "Тімішоари" terrikon.dn.ua.

Найнебезпечнішими у складі "Шахтаря" Сабеу вважає бразильців.

"У "Шахтаря" чотири бразильці, вони є найкоштовнішими гравцями, що можуть змінити ситуацію. Якщо ми змогли двічі забити, значить розуміємо їх проблеми. А от Развана Раца, ми не боїмося. Ми повинні бути більш мотивованими, ніж "Шахтар".

Я знаю, як Луческу готує команду, але не знаю, чи буде це для мене перевагою. Швидше за все, перед грою зустрінуся з Луческу".

Коментарі ()