Головне

Луческу: Я нікого не боюся

04.08.2009 22:25 136 0
Луческу: Я нікого не боюся
Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу не очікує будь-яких сюрпризів у матчі-відповідь від свого суперника по 3 кваліфікаційному раунду Ліги чемпіонів - румунської "Тімішоари".

Про це тренер заявив на передматчевій прес-конференції у вівторок.

"Не думаю, що нас очікує якийсь сюрприз. За тиждень нічого не зміниш. Упевнений, що вони будуть діяти в тій же манері: "сідати" на свою половину поля і шукати щастя в контратаках.

Вони дуже добре, тактично грамотно перебудовуються в обороні. Я поздоровив з цим Сабеу, що він зміг побудувати команду а-ля італяно в обороні і спробувати створити нам проблеми при розкритті їхнього захисту", - цитує Луческу офіційний сайт "Шахтаря".

Не думає Луческу і що варто боятися Букура, який забив у першій грі два гола у ворота "гірників".

"Я нікого не боюся. Але хотів би відзначити цього гравця, він дуже мобільний, швидкий, знає, як діяти в тій або іншій ситуації. Не даремно він є гравцем національної збірної. І всі проблеми, що у нас виникали в Донецьку, практично були від нього."

За словами Луческу, у грі з "Тімішоарой", їм варто уважно зіграти в обороні.

"За чотири гри в нас, напевно, було близько двадцяти моментів, з яких десять - виходи сам на сам, і ми повинні були забивати. Потрібно мати терпіння, чекати свої моменти й обов'язково реалізовувати. І не менш уважними потрібно бути в захисті, адже будь-який пропущений м'яч може привести до проблем, до катастрофи."

Те що у матчі в Румунії зможе зіграти Разван Рац, тренер вважає позитивним моментом.

"Разван не грав у першій грі. А щодо Чигринського - ми все-таки таки думали не випускати його через те, що залишався цілий тиждень до завтрашньої гри, коли можна було б щось вирішити. Нам довелося захисника поміняти на чистого нападника.

За великим рахунком, "Тімішоара" не думала про атаку, вони зосередилися на тому, щоб провести контратаку через Букура. Думаю, якщо б Разван був на полі, щось було б по-іншому."

Коментарі ()