Головне

Під підозру "Карпат" потрапили Татулян та Стороженко

04.08.2009 21:16 340 0

Львівські "Карпати" будуть добиватися дискваліфікації судді Віталія Годуляна, який, на їх думку, упереджено судив матч з "Металістом".

Цю справу ми так просто не залишимо. Будемо подавати протест на зухвальство, яке творив цей суддя під прикриттям іншого "знаменитого" у минулому судді, а нині віце-президента Федерації футболу України Сергія Татуляна.

Будемо вимагати дискваліфікації Годуляна - якщо не пожиттєвої, то принаймні на дуже тривалий термін. Ми готуємо усі документи, всю підбірку відео з найбільш скандальних моментів, коли суддя поводив себе абсолютно неадекватно на полі. Крім того, ми звертаємося до Прем'єр-ліги і до клубів, які мають повноваження відкликати суддю і позбавити його права обслуговувати матчі чемпіонату", - розповів інформаційному центру "Карпат" генеральний директор клубу Ігор Дедишин

Дедишин також стверджує, що після гри наставник "Металіста" Мирон Маркевич чомусь відвідав суддівську кімнату, а віце-президент ФФУ Сергій Стороженко пішов вітати з перемогою "Металіст".

"Як можна сприймати такий факт: після матчу Мирон Маркевич одразу попрямував не в роздягальню своєї команди, а в суддівську кімнату. Для чого б це? Також після матчу до роздягальні заходить віце-президент ФФУ Сергій Стороженко, аби привітати команду з перемогою.

Ми не зрозуміли, хто ми є в такому футболі і для чого ми в цьому чемпіонаті беремо участь. А пану Стороженку я б порадив вже нарешті визначитись з місцем роботи - у ФФУ, у Харківській облдержадміністрації чи у ФК "Металіст"...

Коментарі ()