Головне

"Шахтар" не та команда, яка не може оступитися" - тренер "Тімішоари"

04.08.2009 15:00 322 0

Гравці румунської "Тімішоари" зрозуміли, що донецький "Шахтар" не та команда, яка не може оступитися.

Про це перед повторним матчем цих команд у третьому раунді кваліфікації Ліги Чемпіонів заявив головний тренер румунів Іоан Сабеу, пише газета "Спорт-Экспресс в Украине".

"Думаю, наші гравці зрозуміли: "Шахтар" - не з тих команд, які не можуть оступитися. Але нам треба дуже серйозно і відповідально підійти до поєдинку. Багато хто вірить в нас, і ми не повинні їх розчарувати", - підкреслив Сабеу.

"Наші вболівальники гратимуть дуже важливу роль: вони додадуть нам кураж і впевненість. Ну а моя команда має віддячити їх видовищною грою", - сказав тренер.

Коментуючи висловлювання головного тренера "Шахтаря" Мірчи Луческу про те, що у першій зустрічі гірники могли обіграти "Тімішоару" з рахунком 7:0, Сабеу сказав:

"Ця заява була з області передматчевої стратегії. І ми могли виграти з рахунком 3:1, якби у ворота "Шахтаря" був призначений пенальті. Я не оспорюю силу "Шахтаря" і тренерський професіоналізм Луческу, але ми маємо бути скромнішими. Відзначу гідну гру своїх футболістів у першому матчі, їх самовіддачу, організацію командної гри, віру у свої шанси. Так само ми повинні діяти і у середу", - підсумував наставник.

Коментарі ()