Головне

Ахметов не вірить, що Газзаєв з "Динамо" виграє Лігу чемпіонів

01.08.2009 09:30 341 0
Власник донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов не вірить, що український клуб поки готовий виграти Лігу чемпіонів. Про це він розповів на відкритому тренуванні команди.

"Київське "Динамо" поставило перед собою амбіційну мету: протягом трьох років виграти Лігу чемпіонів, це заслуговує поваги. Я люблю ставити дуже амбіційні цілі, але люблю, щоб при цьому був запах реальності.

Я не вважаю, що зараз український або російський клуб здатний виграти Лігу чемпіонів. Це зовсім інший рівень чемпіонатів, мені так здається. І, проте, я чув, як задавали питання нашим гравцям: до якої стадії нам реально дійти. Вони кажуть - до півфіналу Ліги чемпіонів.

Ми теж незабаром поставимо амбіційну мету, але її потрібно вистраждати. Коли я таке скажу, люди будуть сміятися. Але коли я це скажу, я в це буду вірити. А якщо я буду вірити, то зможу переконати весь колектив футбольного клуба вірити і цю мету. Пройдуть роки, і ми зможемо досягти цього результату. На сьогоднішній день потрібно взяти тайм-аут", - цитує Ахметова офіційний сайт "Шахтаря".

Коментарі ()