Головне

Ахметов: "Барселона" давала за Чигринського 22 млн. євро

01.08.2009 09:24 499 0
Ахметов: "Барселона" давала за Чигринського 22 млн. євро
Президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов заявив, що рішення залишитися в команді, а не переходити до "Барселони", Дмитро Чигиринський прийняв сам.

"Скажу: Чигринський - у "Шахтарі". Я увесь час контактував із Дмитром. Офіційна пропозиція від "Барселони" була найбільшою за всю історію України - 22 мільйона євро! Крім того, "Шахтарю" надійшли дуже великі пропозиції і відносно інших гравців. Але я обіцяв максимально зберегти склад.

Повертаючись до Дмитра. Я сказав йому: "Дмитро, у лівій руці - одне рішення, у правій - інше. Якщо я тебе не відпущу, можу стати катом твоєї долі, якщо відпущу, стану катом усієї команди і уболівальників".

Питання навіть не в тому: 22 мільйона - багато це або мало, або потрібно 25 мільйонів... Справа не в цьому. Я назвав цифру - велику для того, щоб вести переговори. А рішення в мене не було. Я звик слухати своє серце. Ввечері в мене на серці одне, зранку - інше.

Начебто б хотілося, щоб він грав у "Барселоні". І в той же час нам би його сильно не вистачало. І от як прийняти рішення? Я зателефонував Дмитру, сказав, що спробував стати на його місце: "Тепер спробуй зробити те ж саме і ти. Те рішення, що приймеш, я буду поважати. Якщо скажеш, щоб я відпустив, відпущу навіть за 20 мільйонів".

І знаєте, що він мені відповів? Дмитро сказав: "Рінат Леонідович, я так ніколи не скажу. Тому що для мене ця команда, ці уболівальники дуже багато чого значать. Якщо на сьогоднішній день це стане кроком назад для "Шахтаря", я відмовлюся"".

Коментарі ()