Головне

Луческу: Не думаю, що ми заслужили такого результату в грі з "Тімішоарой"

01.08.2009 09:17 311 0
Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу розповів про помилки свої гравців, що призвели до голів команди у матчі з "Тімішоарой".

"Відсутність уваги і концентрації призвели до того, що суперник забив нам два м'ячі. У таких ситуаціях досить було просто підказати один одному, а не намагатися індивідуально вирішити цю проблему. Особливо в ситуації з другим пропущеним голом!

Коли нам забивався перший гол, не можна було атакувати утрьох одного гравця. У цей момент бажання переважало над правильним рішенням. А в другому голі, Кучер при тій майстерності, що у нього є, повинний був щільно зіграти або покликати ще одного гравця, але не іти в штрафний майданчик до того моменту, поки його обіграли і забили.

При першому голі Іщенко грав збоку. Потім ні з того ні з сього став атакувати гравця, що володіє м'ячем, тобто Паркса, тим самим кинувши футболіста. Природно, передача пройшла і гравець забив у пусті ворота. Більшого чекав від дій Кучера й Іщенка, що грали в парі. Але не так вони зіграли. Ці помилки караються, за них потрібно платити.

Не думаю, що ми заслужили такого результату. Напевно, ви вже писали про те, що на п'ятнадцятій хвилині рахунок міг бути уже великим", - цитує тренера офіційний сайт "Шахтаря".

Коментарі ()