Головне

Прем'єр-ліга оштрафувала "Дніпро" і "Металіст" на 10 тисяч гривень

30.07.2009 17:59 370 0
Дисциплінарний комітет Прем'єр-ліги оштрафував "Дніпро" та "Металіст" на 10 тисяч гривень за поведінку вболівальників.

Це стало одним з рішень ДК ПЛ під час другого засідання, повідомляє офіційний сайт Прем'єр-ліги.

"Дніпро" був покараний за образливі виклики вболівальників на адресу команди-суперниці, дев'ять запалених піротехнічних засобів, а також за те, що фани команди кинули на футбольне поле запальничку.

"Металіст" виплатить грошовий внесок через те, що його вболівальники запалили шість піротехнічних засобів, зламали 45 індивідуальних пластикових сидінь та сантехнічне обладнання у гостьовому санвузлі.

Крім того ДК ПЛ вирішив:

- частково задовольнити клопотання колишнього головного тренера "Зорі" Анатолія Волобуєва та зобов'язати клуб у термін до 15 серпня 2009 року виплатити усю наявну заборгованість за контрактними зобов'язаннями за період з грудня 2008 року по 18 травня 2009 року.

- перенести на наступне засідання ДК ПЛ розгляд заяви колишнього старшого тренера "Зорі" Віктора Матвієнка.

- зобов'язати "Іллічівець" у термін до 31.07.2009 р. включно виконати всі фінансові зобов'язання перед футболістом Д.Воробеєм.

- за запалення вболівальниками команди піротехнічних засобів у матчі 2-го туру зобов'язати "Карпати" перерахувати обов'язковий грошовий внесок у сумі 1 000 гривень.

- заборонити тренеру "Шахтаря" Сергію Попову знаходитись у роздягальні, тунелі, технічному майданчику та контактувати зі своєю командою до та під час матчу 3-го туру першості молодіжних складів команд ПЛ.
Коментарі ()