Головне

Ліга Європи. "Металіст" в меншості виграв у Хорватії ВІДЕО

30.07.2009 23:58 585 0
Ліга Європи. "Металіст" в меншості виграв у Хорватії ВІДЕО
Результат стартового матчу "Металіста" в Лізі Європи видався куди більш феєричним, ніж сама гра команди у зустрічі 2 кваліфікаційного раунду турніру із хорватською "Рієкою". Підопічні Мирона Маркевича виграли з рахунком 2:1, завершуючи гру удесятьох.

Хорвати грали першим номером і цілком могли розраховувати на перемогу. Утім цього разу фарт був на боці гостей, а інколи рятував Горяінов. "Металіст" моментами показував комбінаційну гру зі швидким Лисенком в атаці, але незіграність команди могла з ними зіграти злий жарт, особливо це стосується частих обрізок поблизу своєї штрафної.

Вже на 9 хвилині перепасовка Девіч-Едмар-Валєєв завершилася ударом з 10 метрів останнього, але прямо в ноги воротарю "Рієки".

Ще один шанс відзначитися в "Металіста" на 20 хвилині, але вже цього разу прийшла черга влучати у воротаря Лисенка, що не зміг переграти кіпера з 12 метрів.

На 28 хвилині ледве не перекинув Манце Девіч, але його удар з метрів 40 воротар перевів на кутовий. Потім вже настав час забивати. Дебютанту "Металіста" Єрьоменку вдався удар з метріві 16, і м`яч від стійки залітає у ворота - 1:0.

Початок другого тайму був за гостями, а ось "Металіст" някі не зумів налагодити гру в пас і з м`ячом футболісти Маркевича розлучалися дуже швидко і в результаті нульова активність попереду.

На 59 хвилині вже забиває "Рієка". Ахмад Шарбіні забіг у штрафну із під захисника сильно пробив у кут воріт - 1:1. 

У наступні хвилин з 10 "Рієка" притисла "Металіст" до своїх воріт. На 67 хвилині харківська команда залишилася в меншості, оскільки був вилучений за відмашку Валєєв, хоча зробив він це в помсту за те, що його буцами копнули по спині, але судя лише побачив фол українця.

На 85 хвилині небезпека знову біля воріт Горяінова і Березовчук дає пробити Ахмаду, і ворота "Металіста" рятує вже поперечка. У наступній же атаці Майдана навішує в центр штрафної і високий Лисенко головою підрізає м`яч у ворота - 2:1 - не зовсім логічна, але вимучена перемога "Металіста".0:1 - Єрьоменко (44)

1:1 - Ахмад Шарбіні (59)

Вилучення: Валяєв (66)

1:2 - Лисенко (85)

Відео: terrikon.dn.ua

Коментарі ()