Головне

Костов: Ризикувати буде "Металург"

30.07.2009 13:42 310 0
У першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи між донецьким "Металургом" і словенським "Інтерблоком" ризикувати будуть саме донеччани.

У цьому переконаний головний тренер "металургів" Ніколай Костов.

"Словенський "Інтерблок" не буде ризикувати, це будуть робити наші гравці. Як "Інтерблок", так і "Металург" (Донецьк) - невідомі для Європи команди, бо наші участі в турнірі дуже скромні. Немає досвіду ні в "Інтерблока", ні у нас. Так що 100% буде цікава гра", - сказав Костов.

За словами наставника, його підопічні будуть жадібними до перемоги. "Вони відчувають, що команда стає зіграною, намагається грати в красивий і результативний футбол. І якщо ще в деяких моментах не все виходить, то я сподіваюся, що незабаром все вийде, і команда буде гарна й сильна. І цілі і завдання, які ставить перед собою, вона виконає. До грі не можу ще визначити стартовий склад", - додав він.

На думку болгарського фахівця, словенська команда має слабкі та сильні сторони. "Ми не стільки розраховуємо на їх слабкості, скільки на сильні риси нашої команди ", - наголосив він.

Як повідомив Костов, Велізар Дімітров не візьме участь в грі. "Під питанням Годін, який отримав травму в останній грі. Не знаю, я ще не бачився з лікарем. Ці два гравці на одній позиції - дуже важливі для команди", - наводить слова тренера сайт донеччан.

Коментарі ()