Головне

Луческу: Хотілося б усе вирішити в Донецьку

28.07.2009 15:24 290 0
Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу впевнений, що вони досить добре вивчили гру свого суперника по 3 кваліфікаційному раунду Ліги чемпіонів - румунської "Тімішоара" і шкодує, що доведеться грати зі своїми земляками.

"Було відомо, що "Тімішоара" наш потенційний суперник. Тому я довго не роздумував і проїхав 400 кілометрів, щоб побачити них у живу. Ми стежили за всіма можливими суперниками, що могли нам дістатися. Збирали інформацію.

Я не хотів, щоб нам дістався румунський клуб, як і три роки тому не хотів зустрічі з "Рапідом", яким керував мій син Разван. Зараз є велика різниця. Тоді був матч групового етапу Кубка УЄФА, зараз - плей-офф Ліги чемпіонів", - цитує тренера terrikon.dn.ua.

Тим не менш Луческу впевнений, що румуни серйозний суперник

"Тімішоара" - гарна команда, в якій досить багато закордонних футболістів. Добре фізично підготовлена. У них багато чехів, словаків, є з Того, Аргентини. Склад підбирався за антропометрією, потужні футболісти.

На нас чекає дуже складна гра. Хотілося б усе вирішити в Донецьку, тому що в Тімішоарі нас чекає заповнений 35-тисячний стадіон із найвідданішими уболівальниками в Європі."

Коментарі ()