Головне

Богуш повернувся у загальну групу "Динамо"

28.07.2009 13:19 571 0
Воротар київського "Динамо" Станіслав Богуш вже провів перше після травми тренування у загальній групі команди.

Про це футболіст заявив у коментарі кореспонденту "Чемпіона" під час презентації нової форми клубу.

"Відновлення триває добре, вчора тренувався із загальною групою - хлопцями, які мало брали участь у минулій грі. Почуваюся доволі непогано, звичайно, пару днів знадобиться, щоб трішки згадати у технічному плані - саму гру у воротах", - сказав голкіпер.

Футболіст ще не спілкувалися з головним тренером Валерієм Газзаєвим щодо участі у наступному матчі. "Тренер весь час "тримає руку на пульсі", спілкується із травмованими гравцями, цікавиться станом і процесом відновлення у лікарів та самих гравців. У наступній грі готовий зіграти. Два-три дні, щоб відчути ворота - через тренування воно все приходить. Жодних проблем немає", - додав гравець.

Богуш також не став коментувати заяву Газзаєва, що основним у "Динамо" буде лише один воротар.

"Відчуваю, що відновився. Моя справа працювати, доводити. У нас висока конкуренція і не тільки на позиції воротаря. Так і має бути у великих клубах. Якщо є конкуренція, то буде і результат. Головне, що здоровий", - сказав спортсмен.  

За словами Станіслава Богуша, вортарям легше переносити літню спеку, ніж польовим гравцям.

"Нічого особливого у київській спеці немає. Жарко усім однаково, але воротарям трохи легше, ніж польовим гравцям, які постійно бігають", - сказав він.

Коментарі ()