Головне

Прем'єр-ліга України. "Карпати" та "Металург" розійшлися бойовою нічиєю

26.07.2009 22:14 716 0
Прем'єр-ліга України. "Карпати" та "Металург" розійшлися бойовою нічиєю

Уже четверти матч поспіль між львівськими "Карпатами" та донецьким "Металургом" на полі перших завершується у нічию. І якщо у попередні три роки команди на двох забили два м'ячі, то сьогодні глядачі побачили цілих чотири голи.

Господарі почали матч агресивно і на шостій хвилині відкрили рахунок. Кожанов подав кутовий, а найспритнішим у штрафному майданчику "металургів" виявився Артем Федецький, який другим дотиком переправив м'яч у ворота Дішленковіча. Щоправда, вели "Карпати" у рахунку недовго. Через три хвилини Кінгслі точно навісив на голову Годіну і той відновив статус-кво.

Наступного небезпечного моменту довелося чекати до середини тайму. Мхітарян підловив захист "левів" на штучному положенні поза грою і вийшов віч-на-віч, але влучити у ствір воріт Генріху не судилося.

Загалом же, завершувався перший тайм невисокими швидкостями. Так почалася і друга 45-хвилинка. За перші п'ятнадцять хвилин запам'яталися лише дві заміни Ніколая Костова, а також жовта картка Ощипку за грубу гру (у першому таймі попередженнями "відзначилися" Федецький і Білозор).

А от на 60 хвилині "Металург" досить несподівано вийшов уперед. Лазіч навісив з лівого флангу і Мхітарян точним ударом зробив рахунок 2:1. Але не пройшло чотири хвилини, як Худоб'як, отримавши пас від Кузнецова, обіграв захисника і пробив точнісінько у дев'ятку воріт "Металурга".

Після цих забитих голів команди завелися, за що і отримали дві жовті картки (Чечер і Мхітарян). А Дімітров взагалі залишив поле через пошкодження, не пробувши на львівському газоні і десяти хвилин.

Реальну нагоду на взяття воріт мав Ткаченко, який з-за меж штрафного майданчику поцілив у стійку воріт Тлумака. Здавалося, що "металурги" повинні були "підсісти", адже три дні тому вони зіграли важкий матч Ліги Європи у Мінську, але "підсіли" саме господарі. В останні хвилини донеччани притисли львів'ян до їхніх воріт, та завдати точного удару ніхто так і не зміг. У підсумку бойова нічия.

"Карпати" - "Металург" (Д) 2:2 (1:1)

Голи: 1:0 - Федецький (6), 1:1 - Годін (9), 1:2 - Мхітарян (60), 2:2 - Худоб'як (64)

"Карпати": Тлумак, Ощипко (Петрівський 70), Гурулі (Зеньов 77), Мілошевіч, Годвін, Тарасенко, Кожанов, Федецький, Кузнецов, Голодюк (Ткачук 74), Худоб'як

"Металург" (Д) : Дішленковіч, Маріо Сержіо, Чечер, Білозор, Воловик, Макрідіс (Дімітров 54; Фабіньо 64), Лазіч, Годін (Ткаченко 46), Кінгслі, Мхітарян, Мгуні

Попередження: Федецький (16),  Білозор (36), Ощипко (58), Чечер (67), Мхітарян (69), Воловик (90)

Коментарі ()