Головне

"Десна" поскаржиться Суркісу на президента

25.07.2009 12:23 617 0
Гравці чернігівської "Десни" напишуть листа президенту Федерації футболу України Григорію Суркісу, у якому попросять відлучити від футболу президента команди Олександра Поворознюка.

Про це в інтерв'ю "Високому Валу" повідомив капітан команди Максим Боровков.

За його словами, Поворознюк вкрав у команди гроші, які гравцям у якості преміальних у кінці минулого сезону дало ужгородське "Закарпаття".

"Перед грою із "Оболонню" до нас звернулися представники ужгородського "Закарпаття" і запропонували нам 32 000 гривень, у разі перемоги "Десни" над "Оболонню". Ми, як відомо, "Оболонь" перемогли (3:2 - прим.ред.) і заслужено розраховували на преміальні від "Закарпаття". Ужгородці своє слово стримали і обіцяні гроші "Десні" віддали, але не футболістам, а президенту Поворознюку, щоб він передав їх команді. Тих грошей команда й досі не бачила, - розповів Боровков.

Як сказав футболіст, Поворознюк потім таки віддав ці гроші, але у якості зарплатні, яку він заборгував за кілька місяців. Втім, коли до керівництва клубу прийшов "Партнер-банк", президент забрав у гравців ці 32 тисячі назад.
Коментарі ()