Головне

Загладько ще не спілкувався із Газзаєвим

24.07.2009 09:31 386 0
Голкіпер молодіжного складу "Динамо" Роман Загладько, який через травму Станіслава Богуша та Олександра Рибки потрапив у заявку киян на матч проти "Таврії", ще не спілкувався з тренером головної команди.

"Були лише окремі підказки впродовж тренування. Це добре, що Газзаєв залучає молодь, це додатково нас стимулює, адже кожен може отримати шанс. Нехай поки на тренуванні, але можливість проявити себе є", - наводить слова футболіста інформвідділ "Динамо".

Нічого кардинально нового голкіпер "молодіжки" у першій команді не помітив. "Тільки й того, що тренер новий, а з основною командою я працюю не вперше. Тренування інтенсивніші, а ставлення тренера суворіше".

"Мені подзвонив Тарас Луценко, який працює з воротарями у молодіжній команді, й сказав, щоб я готувався до тренувань з основним складом. Звичайно, дуже зрадів.

Я вже був у числі 18-ти ще за часів перебування в команді Анатолія Дем'яненка, коли ми грали на виїзді з "Металістом". Тоді теж було багато травмованих. Проте, на поле в офіційних матчах я поки не виходив", - додав гравець.

Коментарі ()