Головне

Гамула буде оштрафований за прес-конференцію з матюками

23.07.2009 13:04 745 0

Головний тренер ужгородського "Закарпаття" Ігор Гамула буде оштрафований за свій спіч з матюками на прес-конференції після гри із "Іллічівцем".

У згаданому поєдинку закарпатці поступилися з мінімальним рахунком. Розлючений невдачею, Ігор Гамула дав волю почуттям (цитуємо мовою оригіналу):

"Поймите, нам очень тяжело... У нас был один нападающий, мы выпустили второго, думали, он нам поможет, а он нам поможет только умереть, бл... Нападающий, бл..., как чувствовал, бл... Надо было выпускать этого нападающего? А я, идиот, выпустил. Ну я теперь знаю, что с ним делать, бл... - собрал сумку и на х... домой, бл... Так нельзя, бл..., так в Премьер-лиге в футбол не играют, бл... Я это и сейчас футболистам сказал. Все головы повесили и сидят. Так нельзя играть за деньги, за очки, за Родину! За какую родину? Закарпатскую..."

Прес-аташе "Закарпаття" Ростислав Буняк в коментарі "Високому замку" заявив, що з Гамулою вже розмовляв генеральний директор клубу і висновки будуть зроблені.

"Ігор Васильович - емоційна людина, говорить те, що думає. Це трохи неправильно так висловлюватися. Генеральний директор клубу Іван Шіц розмовляв з Ігорем Васильовичем на цю тему. Було зроблено певні висновки", - розповів прес-аташе.

Голова Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України Стефан Решко заявив, що поведінку Гамули розглянуть і будуть застовані санкції.

"Я зараз перебуваю на лікарняному після перенесеної операції, але обов'язково прийду на засідання нашого комітету, яке відбудеться у четвер, 23 липня, - там розглядатимемо "питання Гамули". Це неприпустимо! Чогось подібного я не пам'ятаю. Буде вжито найсерйозніших заходів. Покарання може бути різне, зокрема "комбіноване": штраф плюс позбавлення права керувати командою на кілька матчів."

Коментарі ()