Головне

Пунтус вже знає, як обіграти "Металург"

23.07.2009 09:32 141 0

Юрій Пунтус, головний тренер МТЗ-РІПО, вже знає, як обіграти донецький "Металург" у матчі-відповіді другого кваліфікаційного раунду Ліги Європи.

"Я вже розробив план, як будемо обігравати "Металург" і проходити в наступний етап: швидко заб'ємо перший м'яч, швидко проведемо ще один гол, змусимо хвилюватися команду з Донецька, а потім візьмемо її голими руками (сміється). Жартую, звичайно", - сказав тренер мінчан.

За його словами, білоруська команда дала українцям велику фору. "Явним фаворитом нашої пари є "Металург". Але надія вмирає останньою. Немає непереможних суперників. Наша головна мета - показати глядачам, що ми - команда, що ми можемо поборотися. Окрім Ліги Європи, нам ще належить вирішувати локальні завдання в чемпіонаті країни", - наводить слова тренера прес-служба мінського клубу.

За словами Пунтуса, стартовий склад він визначить перед грою. "Поспілкуюся з лікарями з приводу здоров'я та фізичного стану моїх підопічних, поговорю з хлопцями, побачу їх настрій. Остаточний варіант складу зможу дати безпосередньо перед матчем. Деякі зміни, звичайно, будуть, але незначні".

"Як мені здалося, у "Металурга" найслабкішою є лінія захисту. Там і будемо шукати щастя", - додав він.

Коментарі ()