Головне

Костов: "Металург" зіграє основним складом

23.07.2009 09:13 350 0
Донецький "Металург" у матчі-відповіді другого кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти мінського МТЗ-РІПО зіграє основним складом.

Про це заявив головний тренер донеччан Ніколай Костов на передматчевій прес-конференції.

"Безумовно, всі знають рахунок, з яким ми виграли в першій грі в Донецьку. Цей результат нас задовольняє. Ми готуємося дуже серйозно до гри і випустимо на поле основний склад", - сказав він.

Це пов'язано з тим, що гравці "Металурга" мають отримувати європейський досвід протягом обох поєдинків.

"Ми будемо грати на перемогу. Обіцяю, що з нашого боку не буде несерйозного ставлення до суперника. Спробуємо в цій грі досягти гарного результату", - додав болгарський фахівець.

Також Костов пообіцяв передати своїй команді слова головного тренера мінчан Юрія Пунтуса, що слабкою ланкою у "Металурга" є гра в обороні.

"Я про це хлопцям скажу. У нашому складі є молодий, недосвідчений гравець на позиції центрального захисника. Але в нього є великий потенціал і гарні ігрові якості. Залишилося тільки додати зіграності між ним та іншими гравцями", - наголосив Костов.

За словами наставника донеччан, МТЗ-РІПО грає від оборони, застосовує пресинг поблизу свого карного майданчику, намагається грати на контратаках.

"У складі мінчан є і швидкі гравці, є і габаритні футболісти. Намагаються також вони вміло використовувати стандартні положення, загалом, колектив непоганий. Ось такі мої спостереження", - сказав Костов.

"У нас зараз нова команда, з'явилися нові гравці. У нас був невдалий тренувальний збір в Австрії, і, як наслідок ми провели мало товариських матчів. Намагаємося набрати хорошу ігрову практику через офіційні матчі. Можливо, у грі чемпіонату ми поставимо в складі інших гравців", - додав тренер українського клубу.

Як повідомив Костов, Ігор Коротецький, який заробив червону картку проти "Дніпра", почне гру в основному складі. Відновився і Велізар Дімітров, який також візьме участь у грі, повідомляє прес-служба донецького "Металурга".

Коментарі ()