Головне

"Металіст" на місяць втратив Бордіяна

22.07.2009 14:58 308 0
Захисник харківського "Металіста" Віталій Бордіян отримав травму стегна у матчі 1 туру прем'єр-ліги проти "Оболоні".

21 липня півзахисник провів поглиблене медичне обстеження, за результатами якого стало відомо, що на відновлення піде від трьох тижнів до місяця.

"З "Дніпром", звичайно, не зіграю. Хоча нічого серйозного, судячи з результатів обстеження, - немає. Там мікронадрив. Лікар сказав, що десь за три тижні в загальній групі почну займатися. Ну а поки наберу форму - це, певно, вийде чотири тижні. Так що, вважайте, місяць випадає", - наводить слова футболіста прес-служба "Металіста".

За словами гравця, він сподівався, що відновлення після травми займе хоча б тиждень. "А так - майже місяць... А я тільки на зборах набрав форму, а тепер доведеться все знову надолужувати. Надто, в цей місяць треба стільки ігор важливих зіграти", - додав футболіст.

"Ми не збираємося зупинятися на кваліфікації Ліги Європи - нам груповий турнір потрібен. Так що ось це тільки і заспокоює. Дай Бог, щоб вже до групового турніру прийшов у повну бойову готовність", - сказав молдавський легіонер.

За його словами, при таких травмах не можна прискорювати процес лікування.

"Дехто підганяв процес лікування, а потім за місяць знову все повторювалося. Ось і наш лікар сказав, що треба вилікуватися добре, щоб по другому колу не пішло. Так що, буду намагатися виконувати всі вказівки лікаря", - наголосив він.

Коментарі ()