Головне

Євро-2009 (U-19). Збірна Словенії зіграє проти України не найсильнішим складом

21.07.2009 13:07 609 0
Наставник юнацької збірної Словенії Мілош Костіч визначився із гравцями, які представлятимуть країну на континентальній першості.

На відміну від інших команд, "зелено-білі" приїхали до України далеко не найсильнішим складом.

Голкіперу Віді Белецю, а також півзахиснику та капітану Рене Крхіну завадили приєднатися до партнерів контрактні зобов'язання перед міланським "Інтером". Окрім того, з різних причин Костіч не зможе розраховувати на Антоніо Деламеа-Мілнара, Роберта Беріча, Блажа Божича, Матіца Котніка, Аднана Бешича.

Водночас немає сумнівів, що проти українців зіграє головний снайпер суперників Райко Реп, який протягом відбірної кампанії відзначився шість разів. На рахунку хавбека "Цельє" п'ять з шести голів команди в еліт-раунді, де хлопці Костіча несподівано випередили Голландію, Росію і Білорусь.

За словами наставника нашої збірної Юрія Калітвінцева, російські колеги надали йому відеозаписи ігор за участю словенців, що, звісно, допоможе краще підготуватися до стартового поєдинку.

До речі, на відміну від сімки інших учасників Євро-2009 (U-19), словенська команда не має досвіду виступів у фінальних континентальних турнірах цієї вікової категорії.

"Наш прорив - стовідсоткова сенсація, і визнаю, що нам трохи пощастило. Якби мені весною сказали, що ми не програємо Росії та Голландії, я б не повірив. Втім, ми не збираємось заспокоюватися, навпаки - прагнемо стрибнути ще вище. Гадаю, фаворити нашої групи - Англія та Швейцарія. Звісно, буде важко протистояти й господарям, проте в суперечці з ними я сподіваюсь на успіх. Зазвичай ми вдало діємо проти команд зі Сходу Європи, і кваліфікаційний турнір - зайве свідчення тому", - наводить слова Костіча ФФУ.

Коментарі ()