Головне

Суркіс: УЄФА поставила завдання - від 40 до 50 тис. вболівальників

21.07.2009 10:31 350 0
УЄФА поставила українській стороні завдання залучити на матчі юнацького чемпіонату Європи, що триватиме з 21 липня по 2 серпня у Донецьку та Маріуполі, від 40 до 50 тисяч вболівальників.

Про це заявив президент ФФУ Григорій Суркіс.

"УЄФА ставить перед нами завдання залучити на трибуни від 40000 до 50000 уболівальників. Це спонукає до роботи і, крім того, стимулює юних українців. Адже вони на власні очі побачать гравців нашої юнацької збірної, найкращих закордонних команд", - наводить слова керівника федерації сайт УЄФА.

Суркіс-старший очікує, що майбутній чемпіонат стане платформою для появи нових зірок - молодих гравців з різних команд. "Ми прийняли естафетному паличку у Чехії, яка блискуче провела змагання торік. Україна здатна організувати як мінімум не гірше", - додав він.

На думку президента ФФУ, цей чемпіонат здатний вивести на орбіту великого футболу немало зірок - нових Блохіна, Бєланова або Шевченка.

"Історично наша земля багата на таланти, так що я раджу придивитися до всіх наших хлопців - кожен з них заслуговує на увагу. Нині у них з'явилася можливість розкрити свої найкращі професійні та індивідуальні якості, продемонструвати колективну гру, яка має допомогти збірній України домогтися успіху на очах численної аудиторії", - сказав він.
Коментарі ()