Головне

Таран: У "Кривбаса" проти "Шахтаря" грали сім новачків

19.07.2009 00:09 480 0
У матчі першого туру прем'єр-ліги у складі "Кривбаса" проти донецького "Шахтаря" на поле вийшли сім новачків команди.

Про це після поразки своєї команди заявив головний тренер Олег Таран.

"Шахтар" є "Шахтар"! Я дуже радий, що ми почали чемпіонат саме з гри з "Шахтарем". Чому? Тому, що у нас багато нових гравців, і щоб вони відразу відчули до чого треба прагнути, як грати в футбол, як віддаватися, як працювати. Думаю, ми отримали величезний обсяг інформації. Найголовніше - з цієї поразки зробити правильні висновки, щоб в наступній грі допустить менше помилок" - наводить слова Тарана прес-служба донецького клубу.

За словами наставника криворіжців, у складі команди грали сім нових футболістів.

"Ми були обмежені в часі, тому важко було зробити щось нове, іншого виходу у нас не було. Очевидно, психологічно багато футболістів дебютували на такому рівні. Може, з цим все пов'язано. Але це не найголовніше", - додав він, пояснюючи, чому у "Кривбаса" був лише один момент за гру.

"Мене більше цікавила тактична побудова команди. Трохи "випав" Сілагайліс. Ми в першому таймі планували одну схему, спробували її використати проти технічних гравців "Шахтаря" в середині поля. Але він не виконав тренерські вимоги, тому ми його замінили", - сказав Таран.

"Я ризикував свідомо, бо тільки в таких матчах можна перевірити справжній потенціал гравців і визначитися з наступної гри. У нас є час, щоб попрацювати, якісь недоліки постараємося усунути, налагодимо взаємодію між гравцями.

Ми ж першу гру граємо таким складом, з таким підбором футболістів. Так що ми були в пошуках, пробували різні варіанти. Хоча я вважаю, що нам передав хороший урок, повторюю, ми отримали багато інформації", - наголосив тренер.

Коментарі ()