Головне

Гусєв і Ко втопили "моряків" у Києві

18.07.2009 20:50 718 0
Гусєв і Ко втопили "моряків" у Києві

Команда Валерія Газзаєва здобула другу перемогу у двох офіційних матчах наставника. Від складу, який вийшов у Сумах проти "Ворскли", чемпіони відрізнялися відсутністю травмованого Алієва (зі старту грав Кравченко) та Гіоане, на місці якого з'явився Нінковіч.

На відміну від полтавчан тиждень, одесити проти гранда зіграли вкрай невпевнено у захисті, однак мали не один непоганий момент, для того, щоб програти не з таким неприємним для їх вболівальників рахунком.

Господарі поля розпочали активно і вже на третій хвилині удар Кравченка зі штрафного приніс результат. Ширяєв у цьому епізоді чи то не побачив м'яч через сонце, чи надто сподівався на захисників. Гол вийшов дуже схожим на удар Андрія Шевченка за збірну на московських Лужніках, коли аналогічно помилився Філімонов. Одесити могли одразу відігратися, але СаШо не дав пробити.

Із початку матчу команди не надто вмикалися швидкості - дуже вже позначалася київська спека. Але навіть за повільної гри моменти у воріт гостей виникали регулярно. На 15 хвилині кіпер одеської команди витягнув потужний удар Нінковіча, а одразу після цього епізоду Родіоненко побачив порушення на Вукоєвічі і дав дуже сумнівний пенальті. Мілевський не схибив - 2:0.

Якщо до цього моменту гравці не поспішали, то після пенальті буквально зупинилися. Однак за 11-12 хвилин одесити активізувалися і створили небезпечний момент після розіграшу ауту біля штрафного господарів. Нудний обіграв кількох киян і "розстрілював" Шовкоського - той встиг викинути ногу і відбити удар!

За три хвилини Кравченко заробив і ледь не реалізував штрафний - чудовий сейв від Ширяєва. А за чотири хвилини до завершення тайму Євген змушений був капітулювати після розкішного удару Гусєва. Олег на правій бровці отримав пас від Мілевського, увійшов до штрафного і пробив у дальню дев'ятку - такі не беруться - 3:0.

Перші десять хвилин другої половини зустрічі команди здебільшого простояли. Але на 54 хвилині Кравченко і Яромленко на двох створили ще один гол. Перший віддав, другий забив - 4:0.

Одразу одесити мали відіграти один м'яч - але СаШо потягнув обвідний удар Ребенока у дальні кут. Ще за десять хвилин Левіга за штрафного влучив у дев'ятку... А потім стовідсотковий момент втратив і Каськов, який після подачі Ребенока зліва на рикошету справа не зміг влучити по м'ячу перед практично порожніми воротами.

"Динамо" використовувало свої моменти обачніше. На 79 хвилині Максим Білецький помилився при винесенні м'яча зі штрафної та влучив у Корреа. Бразилець не пробачив - 5:0.

До слова, міг відзначитися і розрекламований бразилець Гільєрме, але ударив надто слабко.

Газзаєв довів, що з такою грою навіть практично "другим" складом "Динамо" лишається "Динамо". А одеситам, щоб мати шанс закріпитися всередині турнірної таблиці чи замахнутися на Лігу Європи, треба шукати підсилення захисту. Поки ще є час.

"Динамо" - "Чорноморець" - 5:0 (3:0)

Голи: 1:0 - Кравченко (3), 2:0 - Мілевський (16, пен), 3:0 - Гусєв (40), 4:0 - Ярмоленко (54), 5:0 - Корреа (79)

"Динамо": Шовковський, Єрьоменко, Бетао, Хачеріді, Каддурі, Гусєв (Гіоане, 74), Вукоєвіч, Кравченко (Корреа, 60), Нінковіч (Гільєрме, 83), Ярмоленко, Мілевський

"Чорноморець": Ширяєв, Гришко, Яценко, Шандрук, Белецький, Мельник (Васін, 71), Касьянов, Левіга, Ребенок, Нудний (Райчевіч, 58), Діденко (Косирін, 63)

Попередження: Хачеріді (77)

Коментарі ()