Головне

Тренер МТЗ-РІПО: Щоб пройти "Металург", потрібне маленьке диво

16.07.2009 09:46 262 0
Мінському МТЗ-РІПО знадобиться маленьке диво, щоб пройти донецький "Металург" у другому кваліфікаційному раунді Кубку УЄФА.

Про це заявив головний тренер білоруської команди Юрій Пунтус.

"Звичайно, про "Металург" є матеріали, вистачає, і статистичних моментів, і зміни, і ось ці хлопці новоприбулі... Досконало ми не знаємо, як вони будуть грати, бо все-таки команда після перерви. Трішки оновлена.

Ми з повагою, але без страху ставимось і вважаємо, що жереб пограти з гарною командою - нам пощастило. А для того, щоб пройти до наступного кола, а ми не приховуємо, що нам дуже б хотілося цього, для цього потрібно навіть маленьке диво зробити", - наводить слова фахівця сайт "Металурга".

За словами Пунтуса, МТЗ цілеспрямовано не готувалося до "Металурга". "На жаль, такої можливості немає. Чиясь воля була в самий розпал сезону, у змагальний період, тобто в червні, у нас в країні зробили перерву від змагань. Ми тренувалися, хоча вже, ви знаєте специфіку нашого чемпіонату - ми і так по п'ять місяців проводимо у підготовчому періоді", - додав він.

На думку тренера мінчан, його клуб поставили в такі рамки, що у червні треба було робити тренувальні збори. "Я не перший день тренером, і те, повірте, отримав масу таких нерозв'язаних і важко розв'язуваних завдань".

"Завдяки нашій відпустці у червні - зараз граємо "два на третій", це теж не нормально. З перельотом. Донецьк не найважчий переліт. Ми дванадцятого зіграли календарну гру, на жаль, програли "Вітебську". Я перед вами, і нам знову грати з командою, яке, я вважаю, в нашій парі фаворит", - додав Пунтус.

Тренер МТЗ не має претензій до прийому в Україні, однак нарікає на дуже спекотну погоду.

Коментарі ()