Головне

Тимощук демонструє у "Баварії" вміння... жити красиво

14.07.2009 11:59 570 0
Тимощук демонструє у "Баварії" вміння... жити красиво

Перед початком сезону газета  з найбільшим тиражем у Німеччині звернула увагу на нового гравця бундесліги 29-річного Анатолія Тимощука. Але не на його спортивні якості, а на стиль життя. Нова зірка "баварців" і у Мюнхені живе на широку ногу, пише Bild в своєму матеріалі. Як і перед цим у Санкт-Петербурзі, звідки ФК "Баварія" перекупив його за 11 мільйонів євро, додає видання.

Luxus-Timo та його команда

Так описує газета Bild "сімейство" "люксового Тімо": особистий кухар, тайська масажистка і персональний прес-секретар, а ще його родина. Звичайно ж, дружина Надія, яка "є особистим менеджером Анатолія та вела переговори з "Баварією"".

"Баварці" здивовано шушукаються між собою, продовжує Bild: "ну, кухар з масажисткою - це ще можна зрозуміти, а навіщо прес-секретар?" Адже у "Баварії" є цілий медіа-департамент.

Як стверджує газета, Тимощук платить персоналу з власної кишені. За оцінками Bild, опорний хавбек отримує близько 4,5 мільйонів євро на рік. А ще, додає газета, він володіє віллою в Дубаї.

Тимощук заперечує проти іміджу мільйонера

Bild твердить, що Тимощука з дружиною прозвали "петербурзькими Бекхемами". Однак, "блондин з України" заперечує проти такого іміджу: "Я тут, щоб чогось досягти. І заради цієї мети буду працювати в поті чола". Старатися справді потрібно. За інформацією газети, Луї ван Галь не любить, коли "валяють дурня".

Як розповідала раніше в інтерв'ю "Німецькій хвилі" Надія Тимощук, вона охоче їде до Німеччини, оскільки знає цю країну і багато років відвідує її в справах бізнесу.

Українцю ще доведеться звикнути до стилю роботи німецьких журналістів і фотокорів. Зрештою, він не перший, кого Bild у міжсезонні намагається "присоромити" за любов до розкоші. Новий гравець леверкузенського "Байєра 04" Самі Хююпя має новенький "Феррарі" на 620 к.с. Фінський захисник - повна протилежність скромному німцю Рене Адлеру. Воротар національної збірної Адлер з задоволенням їздить на роботу на мініатюрному Smart.

"Німецька хвиля" 

Коментарі ()