Головне

Рабінович: "Я викупив більшу частину акцій ФК "Арсенал"

14.07.2009 10:39 544 0

Вадим Рабінович підтвердив інформацію, що відбулося підписання договору про продаж йому київського футбольного клубу "Арсенал".

"У понеділок, 13 липня, у мене справді відбулася зустріч з акціонерами клубу і, зокрема, із Степаном Черновецьким. Ми домовилися, що я викуповую більшу частину акцій "Арсенала". При цьому Черновецкий залишається головою наглядової ради "Арсенала" з розширеними повноваженнями. Він братиме активну участь у діяльності клубу", - сказав Рабінович.

"Не думаю, що варто вести мову про те, у кого більше влади. Я президент клубу, і владних повноважень у мене достатньо. З іншого боку, переконаний, що Степан Черновецкий здатний принести нашому клубу немало користі. Я особисто просив його не відходити від футболу, і він дав добро", - цитує старого-нового президента газета "Спорт-Экспресс в Украине".

Також він відмовився поки говорити про зміни у клубі, адже хоче ці питання обговорити з головним тренером Олександром Заваровим.

Додамо, що сума угоди так і не розголошується, але відомо, що Вадим Рабінович придбав клуб за суму, що набагато перевищує ту, за якої клуб був ним проданий торік.

Коментарі ()