Головне

"Каштанчики" і фотосесії в "Плейбої" повертаються?

13.07.2009 18:12 663 0
"Каштанчики" і фотосесії в "Плейбої" повертаються?
Схоже, що веселе та гламурне життя футболістів та працівників київського "Арсеналу" повертається. За інформацією сайту mignews.com.ua, що входить до медіа-холдину Вадима Рабіновича, Вадим Зіновйович знову став власником "Арсеналу".

Видання зазначає, що Рабінович знову купив клуб, але за суму набагато більшу, ніж його продав. Якщо повернутися до тих часів, коли був проданий "Арсенал", то мер Києва Леонід Черновецький заявляв, що придбав команду його за 1 гривню, а сам Рабінович повідав, що за кошти, за які продав клуб, не купиш і пляшку гарного коньяку. Тобто, якщо зважити на суму угоди, то обійшовся "Арсенал" Рабиновичу не дорожче ніж ящик гарного коньяку.

Єдине, що може турбувати "Арсенал", що б у них знову не з`явилося заборгованості по зарплаті, як це було при Рабіновичу.

Хоча чергова купівля-продаж "Арсеналу", схоже, фарс-угода, що була заключна між Ігорем Коломойським та Вадимом Рабіновичем. Свого часу президентом "Арсеналу" називався син Черновецького - Степан. Утім в одній з приватних розмов, Степан Черновецький відхрестився від купівлі його родиною клубу, привівши в доказ слова ненормативної лексики.

До речі, в останні півроку директором "Арсеналу" була призначена людина Коломийського - Володимир Пустоваров.

Цілком очевидно, що нова угоду купівлі-продажу "Арсеналу" пов`язана з можливою перевіркою причетності Коломойського до фінансування ще двох команд Прем`єр-Ліги окрім "Дніпра".

Дізнатися, щось з приводу продажу "Арсеналу" нам так і не вдалося. У прес-службі "Арсеналу" повідомили, що всі питання до Вадима Рабіновича, а телефон нещодавнього претендента на посаду президента української Прем`єр-ліги не відповідав.

Коментарі ()