Головне

Прем'єр-ліга буде подавати апеляцію на суд Коломойського

11.07.2009 20:12 643 0

Прем'єр-ліга буде подавати апеляцію на рішення окружного адміністративного суду Києва щодо ліквідації Ліги.

Про це заявив президент елітного дивізіону Віталій Данілов у коментарі кореспонденту "Чемпіона".

"Рішення Виконкому ФФУ - не зовсім, якщо м'яко сказати і нікого не образити, не зовсім тактично було федерації футболу вказувати, коли проводити збори власників клубів", - сказав він.

"Це рішення має рекомендаційний характер. Я спілкуюсь із президентами, я їх всіх повідомив, і вони приймуть своє рішення", - додав Данілов.

На думку керівника Ліги, чи будуть збори власників клубів, будуть вирішувати вони самі. "Якщо будуть наполягати, чому б ні?" - сказав він.

"Прем'єр-ліга буде подавати апеляцію (на рішення окружного адміністративного суду Києва щодо ліквідації Ліги за позовом ФК "Дніпро" - ред.), враховуючи усні рекомендації президента ФФУ Григорія Суркіса. Приймати рішення, що робити, будемо після отримання рішення суду", - сказав Віталій Данілов.

Також він висловив незадоволення рішеннями Виконкому ФФУ щодо ліміту легіонерів, внесків за легіонерів на наступний сезон та заборони іноземного суддівства.

"Клуби просили хоча на період кризи зменшити цифру внесків за легіонерів. Також незрозуміла ситуація із правами на телетрансляції. Суддів не дозволили іноземних запрошувати", - сказав представник прем'єр-ліги.

"Коли в нас буде рішення Виконкому на руках, ми їх відправимо президентам клубів, після цього буде реакція. Реакція власників клубів буде жорсткою, але справедливою", - наголосив керівник вищого дивізіону.

Прокоментував Данілов і пошук компромісу із ФК "Дніпро". "Я з Коломойським бачився один раз на минулому виконкомі. Ми спілкуємося через ЗМІ, у нас це краще виходить", - додав президент Прем'єр-ліги.

Коментарі ()