Головне

Чигринський відмовився переходити в "Барселону"

07.07.2009 15:39 531 0
22-річний захисник "Шахтаря" Дмитро Чигринський відхилив пропозицію про перехід у "Барселону". До цього рішення футболіст прийшов у ході бесіди з власником клуба Рінатом Ахметовим.

"Ми відкинули убік емоції і чітко розставили акценти. Результат нашої бесіди ви бачите - я тут, у "Шахтарі", - заявив Чигринський в інтерв'ю виданню "Спорт-Арена".

"У цій ситуації багато нюансів. Починаючи від самої пропозиції і закінчуючи тим, що я ж не в якійсь пересічній команді граю, а в клубі, що виграв Кубок УЄФА. Ми стрімко ростемо, прогресуємо і вийшли на дуже серйозний рівень. І це стосується не тільки спортивних досягнень.

Незабаром відкриють суперсучасний стадіон, ростуть задачі й амбіції "Шахтаря". Природно, усіх подробиць нашої з президентом бесіди я не можу вам розповісти, але це основні моменти. Утім, не подумайте, що це винятково рішення Ріната Леонідовича, що переконав мене залишитися в "Шахтарі". Ми зважили всі "за" і "проти", обговорили багато нюансів і прийшли до спільного знаменника", - додав захисник.

Коментарі ()