Головне

Конфлікт у футболі вирішиться у середу?

07.07.2009 14:24 453 0
Конфліктна ситуація в українському футболі може вирішитися вже у вівторок, 7 липня, ввечері, або у середу, 8 липня, зранку.

Як стало відомо кореспонденту сайту "Чемпіон", у вівторок ФФУ та Прем'єр-ліга проведуть нараду, на якій буде обговорена ситуація із позовом "Дніпра" щодо ліквідації прем'єр-ліги.

Про це заявив віце-президента федерації Анатолій Біденко. За його словами, ФФУ ініціювала скликання робочої групи та наради усіх власників клубів вищого дивізіону.

Водночас, як повідомив гендиректор ліги Максим Бондарєв, робоча група має вирішити питання регламенту, статуту і договору прем'єр-ліги із ФФУ.

"Усі питання, що викликають напруження, створені штучно і мають вирішитися до початку чемпіонату. Шляхом усунення суперечливих моментів, які зараз існують.

Завтра планується зустріч робочої групи у Федерації футболу України щодо врегулювання тих суперечливих моментів, які зараз існують. Щодо регламенту, статуту і договору із ФФУ. Це один із кроків. Потім збереться виконком ФФУ - це другий крок.

Я думаю, що до старту чемпіонату всі питання будуть вирішені. Сподіваємося на компроміс", - сказав він.
Коментарі ()