Головне

Данілов: "Чи стартує чемпіонат 17 липня - тепер під великим питанням"

07.07.2009 09:50 664 0

Наразі невідомо, чи стартує чемпіонат України з футболу 17 липня.

Про це заявив президент Прем'єр-ліги Віталій Данілов після того, як Товариство з обмеженою відповідальністю "Футбольний клуб "Дніпро" виграло справу щодо нелегітимності "Прем'єр-ліги".

"Якщо говорити про рішення суду щодо Прем'єр-ліги, то виходить, що треба відмінити результати всіх змагань, які були! І хто тоді гратиме у єврокубках? Що буде з Євро-2012? Чи стартує чемпіонат 17 липня - тепер під великим питанням", - цитує Данілова sport.segodnya.ua.

Також президент Прем'єр-ліги не розуміє навіщо це потрібно Коломойському.

"Навіщо це потрібно панові Коломойському? Я бачу вихід у тому, що ФФУ повинна жорстко на це відреагувати. Якщо цього не відбудеться, то це означатиме, що пан Коломойський і федерація за одне. У ФФУ дуже сильний юридичний департамент в особі пана Стороженко. Чому вони не включаються?", - сказав президент.

"Якщо ФФУ не відреагує - значить те, про що у своєму інтерв'ю говорив пан Ярославський - що треба передати чемпіонат комітету професійного футболу ФФУ, - це все їх довга і добре продумана операція. Але якщо вони захочуть передати права Федерації футболу, тоді Прем'єр-ліга фактично повинна подати до суду на ФФУ", - додав Данілов.

Коментарі ()