Головне

Воротар пропустив гол від колеги з центру поля

30.06.2009 14:46 287 0
Колишній воротар збірної Росії з футболу Руслан Нігматуллін, який виступає за клуб другого російського дивізіону "Локомотів-2", пропустив гол від голкіпера команди "Шексна" Ігоря Петрова ударом з центру поля. Воротар "Шексни" через кадрові проблеми виступав на позиції нападника і відзначився на 32 хвилині.

Петров прийняв м'яч в центрі поля і завдав точного удару по воротах Нігматулліна. Голкіпер "Локомотіва-2" в цьому епізоді дуже далеко вийшов вперед. На 60 хвилині Петров знов спробував забити з центру поля, але посковзнувся на мокрому газоні, отримав травму і був замінений.

Матч між "Шексною" з Череповця і "Локомотівом-2" завершився з рахунком 1:1. Ці команди виступають в зоні "Захід" другого дивізіону чемпіонату Росії. Залізничники посідають шосте місце (21 очко після 13 ігор), а "Шексна" - десяте (18 очок після 15 ігор).

Нігматуллін, якому 7 жовтня виповниться 35 років, виступає за "Локомотів-2" з березня 2009 року. Воротар є триразовим чемпіоном Росії, дворазовим володарем Кубка країни, а також учасником чемпіонату світу 2002 року, пише megasport.tv.
Коментарі ()