Головне

Колишній гравець "Дніпра" очолив російський футбольний клуб

30.06.2009 13:10 239 0
Колишній гравець кіровоградської "Зірки" і дніпропетровського "Дніпра" Анатолій Шелест очолив російський клуб "Ставропольє-2009", який йде на сьомому місці в зоні "Юг" другого дивізіону.

Анатолій Шелест народився в 1955 році в місті Олександрія. У 1972 році почав свою спортивну кар'єру в кіровоградської дитячій команді "Зірка".

Свій шлях у великий футбол Анатолій Борисович розпочав у Кіровограді. Відігравши в кіровоградської "Зірці" два роки, перейшов у дніпропетровський "Дніпро". Далі в його біографії були московський "Локомотів", "Таврія", "Зоркій" (Красногірськ), а з 1985 року змінив десять футбольних клубів НДР, ФРН, Швеції та Росії.

У 30 років поїхав в НДР, де один сезон грає за футбольний клуб "Шталь". Потім були "Айнхайт", "Мотор-II", "Ваккер". У 1990 році Шелест переїжджає до Швеції, де грає за футбольний клуб "Естерсунд".

Першу тренерську спробу зробив в клубі "Краснознамєнск" в 1995 році, але знову вдів бутси і грав в МФК "Спартак" і "Лулео" (Швеція). Остаточно на тренерській роботі з 1998 року.

54-річний фахівець найбільш відомий по роботі зі "Спартаком-Чукотки", "Металургом" з Лієпаі і "Орлом". Працював також з клубах "Томь" і ФК "Рига" (Латвія), пише sportbox.ru.

Коментарі ()