Головне

"Карпати" (U-14) виграли міжнародний турнір у Польщі

30.06.2009 11:22 345 0
Міжнародний юнацький турнір з футболу у польському місті Белхатув "Кубок мера - 2009" завершився перемогою вихованців футбольної школи ФК "Карпати".

У розіграші "Кубка мера - 2009" взяли участь сім команд, вік гравців яких не перевищував 14 років. На попередньому етапі суперниками юних карпатівців (тренер - Роман Деркач) були їхні ровесники з гданської "Легії" та ГКС (Белхатув). В обох поєдинках наші хлопці виявилися сильнішими. "Легію" завдяки дублю Ярослава Дзядикевича галичани обіграли з рахунком 2:1, причому по ходу зустрічі рахунок був 2:0. У другому таймі поляки один м'яч відіграли, але на більше їх не стало.

Важко далася звитяга "зелено-білим" і в зустрічі з господарями турніру. ГКС двічі програвало (0:1 і 1:2), але кожен раз відновлювало рівновагу. І все ж останнє слово в матчі сказали підопічні Романа Деркача. Фінальний свисток зафіксував їхню перемогу - 3:2. Знову "дублем" відзначився Ярослав Дзядикевич, а ще один гол забив Віталій Сеник.

Значно легше далися нашим хлопцям матчі у плей-офф. У півфіналі "Карпати" не залишили шансів суперникам з команди "Ягелонія" (Бялий Сток) - 4:1. Свій третій дубль оформив Ярослав Дзядикевич, бомбардирський хист якого підтримали Орест Кузик і Роман Багдай.

У вирішальній зустрічі за красень-кубок "зелено-білі" знову зіграли з "Лєгією" (Гданьск). Але цього разу боротьби на полі не було. Львів'яни каменя на камені не залишили від суперника - 5:0. По разу "розписалися" у воротах кіпера "Легії" Орест Кузик, Тарас Завійський і Віталій Сеник. Ну й звісно не порушив гарну традицію забивати два м'ячі за матч Ярослав Дзядикевич, якого визнали кращим гравцем турніру.

fckarpaty.lviv.ua

Коментарі ()