Головне

Алієв: За три-чотири роки встигли відвикнути від навантажень

29.06.2009 18:26 475 0
Київські динамівці за останні три-чотири роки встигли відвикнути від навантажень, які дає на тренуваннях головний тренер Валерій Газзаєв.

Про це у коментарі "Советскому спорту" розповів півзахисник Олександр Алієв.

"Навантаження, які дає Газзаєв, витримувати нелегко! Взагалі-то колись в "Динамо" це практикувалося - але за останні роки три-чотири ми встигли від них відвикнути", - сказав хавбек.

"У Сьоміна теж легко не було, але ... Тренери не можуть бути однаковими. Валерій Георгійович вважає, що саме так треба закладати фундамент, щоб успішно грати і в чемпіонаті країни, і в Лізі чемпіонів. А тренеру, як відомо, видніше ...

Тренування, звичайно, інші. А в іншому - не сказав би. Юрій Павлович багато спілкувався з футболістами, Валерій Георгійович - теж. Раніше такого в "Динамо" не було. Теоретичні заняття - це одне. А коли тренер поговорить з тобою сам на сам, пояснить, що він хоче від тебе, і від команди, та й твою думку вислухає - це зовсім інше, це здорово.

І коли з тренером ще й можна пожартувати і тебе не смикнуть, а також дадуть відповідь жартом - це взагалі чудово. А що на тренуваннях нелегко - так, думаю, під час сезону ми ці навантаження дякувати будемо", - розповів Алієв.

Коментарі ()