Головне

Запорізький "Металург" розійшовся миром з "Сатурном"

28.06.2009 18:42 382 0

Другий контрольний матч на австрійському зборі проти раменського "Сатурна" "Металург" розпочав у такому складі: Постранський (Жук, 35, Коваль, 75), Польовий, Невмивака, Кравець, Тігорєв, Пісоцький, Степаненко, Тейку, Калонас, Аржанов, Бугаєв.

З перших хвилин на полі йшла рівна гра, з мінімальною кількістю небезпечних моментів, а перший реальний шанс для взяття воріт запорожці використали на всі сто відсотків.
Після подачі зі штрафного Аржанова точний удар головою вдався Степаненко.

Незабаром "Металург" міг збільшити перевагу, але Тейку з вигідного положення пробив у штангу. На жаль, в кінцівці першого тайму травму отримав голкіпер української команди Постранський.

Після перерви головний тренер запорожців Олег Лутков випустив на поле молодь - Опанасенко, Горобця, Довбуна, Каськова і Сидорчука. Перевага перейшло до підмосковних футболістів і на 79 хвилині футболістам "Сатурна" вдалося зрівняти рахунок. Евсєєв був зупинений у штрафному майданчику недозволеним прийомом, сам же з пенальті пробив у поперечину, а першим на добиванні опинився Топіч.

Наступний матч "Металург" зіграє в середу, 1 липня, проти третього призера чемпіонату Австрії команди "Аустрія" з Відня.

Террикон

Коментарі ()