Головне

Рабінович президентом УПЛ хоче бачити Кіндзерського

28.06.2009 10:15 317 0
Кандидат в президенти української Прем`єр-Ліги Вадим Рабінович пропонує обрати президентом УПЛ власника ФК "Львів" Юрія Кіндзерського, кандидатуру якого не завтвердили аудитори компанії, що займається пошуком кандидатів на посаду президента УПЛ. 

"Кіндзерський, ця людина, є справжнім уболівальником футболу. Не тим що ламає, а вкладає в його. А це, як говорять в Одесі, дві великі різниці. Але його взяли і викинули з можливого списку кандидатів.

На користь Кіндзерського я навіть готовий зняти свою кандидатуру. Я вважаю, що вибори 1 липня повинні пройти за правилами, за які голосували власники клубів. Тобто вибирати потрібно серед тих, хто вийшов у друге коло. Включати ж нових кандидатів або виключати когось без засідання керівників клубів не мали права.

Тому вибори при будь-якому розкладі будуть нелегітимними, протизаконними і такими що порушують Статут Ліги. Сьогодні мені принесли лист, що якісь вибори відбутися в київському готелі, у якомусь залі Париж. У зв'язку з цим, я спробую вгадати, що взагалі ніякого засідання не буде, тому що кворум не збереться", - цитує Рабінович.

Коментарі ()