Головне

"Динамо" шукає нападника, схожого на Руні чи Роналду

25.06.2009 20:09 464 0
Київське "Динамо" шукає лівого нападника під схему гри 4-3-3. Про це заявив головний тренер чемпіонів України Валерій Газзаєв.

"Тактика 4-3-3, яку ми збираємося використовувати в цьому сезоні, передбачає агресивну гру на флангах. В умовах щільної та насиченої оборони необхідно використовувати всю ширину поля, щоб проникнути в штрафний майданчик суперника, створити момент для взяття його воріт і бажано його реалізувати. Такі вимоги сучасного футболу", - наводить слова осетинського фахівця газета "Спорт-Экспресс на Украине"

За словами наставника "Динамо", клуб буде шукати гравця, який володіє схожими до крайніх нападників Месі, Анрі, Руні і Кріштіану Роналду.

"Сподіваюся, що Олег Гусєв поверне свою кращу форму, ну а паралельно шукаємо виконавця на лівий фланг", - додав Газзаєв.

Як розповів головний тренер "Динамо", Марк Фашан був запрошений у "Динамо" не з його ініціативи, домовленість про приїзд футболіста на перегляд була досягнута до появи тренера у команді.

"Коли я приїхав у Київ, з ним вже уклали контракт. За амплуа Фашан - фланговий захисник, ну а про його можливості будемо судити безпосередньо на зборі. Наразі він один з багатьох виконавців, про яких я знаю тільки з чуток", - підсумував він.

Коментарі ()