Головне

Юнацьке "Динамо" розгромило "Волинь"

24.06.2009 18:21 262 0
У фінальному турнірі ДЮФЛ серед команд U-14, який проходить в Саках, відбувся другий тур.

"Динамо" (тренери Юрій Єськін та Євген Рудаков) впевнено впоралися з луцької "Волинню" - 5:0. Комфортну перевагу юні динамівці забезпечили до перерви. Рахунок в матчі на першій хвилині відкрив Павло Полегенько, скориставшись помилкою захисників і воротаря. Другий м'яч записав на свій рахунок Роман Яремчук. Потім динамівці змусили помилитися захисника "Волині", який зрізав м'яч у власні ворота. Розгром волинян оформив Сергій Каретник, а в другому таймі красивим далеким ударом остаточний рахунок встановив Олексій Ковтун.

У наступному турі, 26-го червня, 14-річні динамівці у вирішальному матчі за перше місце в групі зустрінуться з "Шахтарем", у якого після перемоги над "Чорноморцем" 2:1 також шість очок.

"Наші матчі з "гірниками", як і поєдинки перших команд, проходять в дуже цікавій та безкомпромісній боротьбі", - розповів Юрій Єськін. - "Для лідерства в групі нас влаштує нічия, оскільки маємо кращу різницю забитих і пропущених м'ячів. Але грати на нічию ми не станемо - постараємося виграти майбутній матч".

Коментарі ()