Головне

Газзаєв: "Ставку будемо робити на вихованців клубу"

23.06.2009 14:00 539 0
Газзаєв: "Ставку будемо робити на вихованців клубу"

У вівторок, 23 червня, на заміській базі у Конча-Заспі новий головний тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв провів першу прес-конференцію після того, як його призначили на цю посаду. Російський фахівець розповів про плани на міжсезоння, новачків команди та ставку на вихованців клубу.

Підготовка до сезону пройде в Австрії

Сьогодні до нас приєднаються "збірники", а завтра, 24 червня, зранку ми відлітаємо на збір до Австрії. У той же день розпочнемо базовий етап підготовки, який буде досить інтенсивним і триватиме тиждень. Потім проведемо три контрольні зустрічі: 1 липня - з командою другого австрійського дивізіону, 4 липня - з московським "Локомотівом", а 7 липня - з німецьким "Айнтрахтом". А 11 липня вже і матч на Суперкубок України.

На збір відлітають 22 футболісти

Поки що ознайомитися з усіма гравцями не зміг, адже не всі відразу прибули у розташування. Гравці, які були задіяні у своїх збірних, приїдуть лише сьогодні. Тоді вже й буду особисто проглядати та спілкуватися.

Зважаючи на те, що Михалик і Діакате травмовані, я викликав на збір Хачеріді, Фашана, а також Бельгазуані, який був в оренді. Усього на збір завтра відправляються 22 гравця. Несмачний і Сабліч розпочнуть тренування десь 7 липня. Бангура, Юссуф і Каддурі прибудуть 1 липня, адже вони грали за збірні і потрібно було їм надати хоча б невеличкий відпочинок.

Новачків буде двоє

Ведемо переговори з двома потенційними новачками. Один з них центральний захисник, а також лівий півзахисник. Захисник - це молодий гравець з чемпіонату Бразилії, який виступає за збірну.

Алієв виздоровів

Алієв пройшов сьогодні зранку медогляд і стан його задовільний. Думаю, що завтра він буде займатися у загальній групі та готуватися до нового сезону.

Схема гри

Схема гри буде з 4 захисниками, 3 центральними півзахисниками та 3 нападниками. Це поки базова схема, адже до кожного матчу потрібно по-іншому підходити.

Ставка робитиметься на українців

Ставку будемо робити на вихованців клубу. Старатимемося виставляти у старті більше саме українців. У "Динамо" є перспективні молоді вихованці: Кравець, Ярмоленко, Зозуля. Треба їм довіряти. Розраховуємо також і на Гусєва.

Шевченка у "Динамо" поки не буде

Шевченко на сьогодні являється гравцем "Челсі". Усі ми пишаємося Андрієм. Але говорити наразі про його перехід у "Динамо" немає сенсу.

Коментарі ()