Головне

Суркіс: Я достатньо поекспериментував на київському "Динамо"

23.06.2009 11:05 353 0
Суркіс: Я достатньо поекспериментував на київському "Динамо"
Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс більше не хоче експериментів на київському "Динамо" і хоче мати другого Лобановського.

"Такій команді, як "Динамо", найкраще мати другого Лобановського - стратегія буде побудована на десятиліття. Але немає такого Лобановського, і навряд чи знайдемо. Можливо, з'являться молоді, перспективні, але вони повинні довести, що чогось варті. Я достатньо поекспериментував на київському "Динамо". Не можна цього більше робити", - наводить слова власника клубу видання "Лівий Берег".

За словами Суркіса-молодшого, після відходу Лобановського він пройшов дуже складний шлях.

"Лобановський наполягав на тому, що концепція гри, навіть якщо він піде на заслужений відпочинок, не повинна змінюватися - ті ж навантаження, ті ж тактичні побудови. Логічно, що я дав можливість керувати командою Михайличенку, який був найбільш підготовленим з обойми Лобановського. Потім були Буряк, Дем'яненко. З різних причин у них щось не виходило. Ще в 2006 році у мене виникали думки, що "Динамо" потрібен харизматичніший тренер. Але дістати справді класного наставника, який з душею і серцем прийшов би в команду, - неймовірно складно", - додав він.
Коментарі ()