Головне

Ребров покинув "Рубін" і може перейти у київський "Арсенал"

23.06.2009 08:50 427 0

Екс-нападник національної збірної України Сергій Ребров більше не буде захищати кольори чемпіона Росії.

"Рубін" вирішив завершити співпрацю з 35-річним Сергієм Ребровим, який 11 разів вигравав національні чемпіонати в трьох країнах - Україні, Туреччині та Росії. Хавбек не прибув до Австрії на збір "Рубіна", а сервісні служби вже демонтували супутникову тарілку на будинку в Казані, де жив футболіст.

Його менеджер Шандор Варга наразі узгоджує останні деталі розриву контракту або майбутнього трансферу. Термін договору Реброва з "Рубіном" закінчується в грудні 2009 року, і зараз він вже має право опрацьовувати будь-які варіанти продовження кар'єри, не ставлячи нинішній клуб буде повідомлено про нові плани.

Майбутнє українського футболіста, який має пропозицію від російських "Хімок", визначиться в липні.

Переговори з ветераном вже почав київський "Арсенал": до команди Олександра Заварова Ребров може приєднатися вже в найближчі дні.

"Не можу підтвердити цю інформацію, але і спростовувати нічого не стану", - сказав Ребров кореспонденту "СЭ". - Слова "диму без вогню не буває", тут цілком доречні. Хотілося б мені попрацювати із Заваровим? Звичайно, так. Думаю, подібну відповідь дав би будь-який футболіст. Тренер "Арсеналу" не тільки відомий у минулому гравець, але й відмінний професіонал. До того ж у Києві мій будинок".

Коментарі ()