Головне

Молодіжний склад "Динамо" почав підготовку до нового сезону

22.06.2009 17:27 295 0
Разом з першою командою 21-го червня вийшов з відпустки молодіжний склад "Динамо".

Сезон для підопічних Володимира Мунтяна розпочнеться 17-го липня домашнім матчем проти "Чорноморця". До цього команда проведе навчально-тренувальний збір у Києві, на базі в Конча-Заспі.

Під час підготовчого етапу заплановано проведення п'яти контрольних поєдинків. Суперники у двох із них уже відомі - 25 червня команда РУФК, складена з хлопців 1992 року народження, а 2-го липня молодіжний склад "Оболоні". Опоненти в інших поєдинках будуть визначені пізніше.

"У перший день після виходу з відпустки відбулося знайомство з новим головним тренером головної команди Валерієм Газзаєвим", - розповів тренер молодіжної команди Володимир Мунтян.

"Робота у нас уже почалася, але до від'їзду основного складу на збір до Австрії буде так званий "плаваючий" графік. У ці дні команда проходить поглиблене медобстеження. Тільки після більш детальної розмови з Газзаєвим зможу розповісти про плани на міжсезоння, кадрові питання, цілі та завдання на сезон", - наводить слова Мунтяна інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ).

Коментарі ()