Головне

Запорізький "Металург" вилетів в Австрію без Силюка та Алозіє

22.06.2009 15:42 647 0

У понеділок, 22 червня, футболісти запорізького "Металурга" вилетіли в Австрію на двотижневий збір.

У складі команди 23 футболіста: воротарі - Віталій Постранський, Володимир Жук, Дмитро Безотосний, Максим Коваль; польові гравці - Володимир Польовий, Ян Тігорєв, Володимир Аржанов, Євген Писоцький, Денис Анеліков, Ігор Бугайов, Артур Каськов, Андрій Нестеров, Сергій Довбун, Максим Воробей, Сергій Сидорчук, Сергій Кривцов, Міндаугас Калонас, Адольф Тейку, Тарас Степаненко, Віталій Вернидуб, Дмитро Невмивака, Євген Опанасенко, Ілля Кравець. Ймовірно, що до цього списку додадуться 5-6 виконавців з країн ближнього і далекого зарубіжжя, які приїдуть на перегляд.

За словами головного тренера "Металурга" Олега Луткова, головна увага на зборі, який команда проведе в містечку Куфштейн в околицях Інсбрука, буде приділено набору фізичних кондицій, налагодженню тактичних схем ігри та відпрацювання стандартних положень.

Всі футболісти здорові, правда, поки за індивідуальним графіком буде працювати Віталій Вернидуб, прооперований в міжсезоння. Також через травми за індивідуальною програмою вдома відновлюється сербський захисник Драган Перішич, чий приїзд до Запоріжжя очікується 6 липня.

В Австрії вже в середу, 24 червня в контрольному поєдинку суперником "Металурга" буде місцевий "Ред Булл" (Зальцбург), 28 червня запорожці поміряються силами з клубом російської прем'єр-ліги "Сатурн" (Рамєнскоє), 2 липня підопічних Луткова чекає "Аустрія" (Відень), а завершиться збір 5 липня матчем проти чеського клубу "Млада Болеслав". Повернення в Запоріжжя наступного дня. Попередньо, в період до старту чемпіонату "Металург" зіграє ще, як мінімум, один контрольний поєдинок. Суперник уточнюється, але ймовірно, що це буде луцька "Волинь".

Щодо втрат, то, як відомо, півзахисник Олексій Годін уклав контракт з донецьким "Металургом" і вже відбув з новою командою на збір також в Австрію. За деякими даними, київський "Арсенал" проявляє інтерес до Сергія Силюка, який поки що знаходиться в Запоріжжі, як і Майкл Алозіє. Нігерійський форвард, можливо, продовжить кар'єру в Азербайджані.

З дублем продовжать роботу з підготовки до сезону Сергій Рудика та Євген Задоя. Не підійшов луганської "Зорі" Євген Сантрапінскіх, який, як і Артем Семененко, а також Тарас Кабанов підшуковує собі новий клуб. Насамкінець зазначимо, що луганчани продовжили термін перегляду Тараса Лазаровича і Максима Скороходова.

fcmetalurg.com

Коментарі ()