Головне

Палкін: Пропозицій по Срні не було

17.06.2009 14:34 504 0
Донецький "Шахтар" не отримував пропозицій щодо продажу лідера команди Даріо Срни та інших гравців. Про це заявив гендиректор клубу Сергій Палкін.

"Ні по Срні, ні по іншим гравцям жодних конкретних пропозицій на нашу адресу ще не надходило. Написали, що "Барса" готова купити у нас Срну та Чигринського за 30. млн. євро. Незрозуміло, по скільки вони оцінюють Даріо і Дмитра окремо. Так, дивись, скоро з'явиться інформація, що хтось збирається взяти оптом половину "Шахтаря", - наводить слова Палкіна "Сегодня".

За його словами, рішення щодо продажу буде приймати Рінат Ахметов. "Якщо він дасть своє "добро", значить сума "відступних" була гідною, ні - значить, ні. Я не знаю, від яких сум у нього можуть не витримати нерви. Якщо б він зі мною ними поділився, я б вам їх передав. Але нерви у нього однозначно міцніше, ніж у нас з вами", - додав представник донеччан.
 
За інформацією Палкіна, агент Срни ще не виходив на "Шахтар" із пропозиціями. "У таких випадках фізична наявність футболіста в Донецьку необов'язкова. З якими почуттями їхав у відпустку Срна? З наміром повернутися сюди. А як інакше? Він наш футболіст, у нього з "Шахтарем" контракт. Але, знову ж таки, якщо ми не отримаємо пропозиції, від якої ми не зможемо відмовитися. Так що - все дуже просто", - додав Палкін.

Коментарі ()