Головне

Данілов розповів про угрупування в українському футболі

17.06.2009 14:25 307 0
Прем'єр-ліга не має жодних угрупувань клубів, окрім тих, які бойкотували жеребкування чемпіонату, до яких належить і київське "Динамо". Про це на прес-конференції у Києві розповів в.о. ліги Віталій Данілов.

"Жодних угрупувань немає, окрім, напевно, тих клубів, які сьогодні не були на жеребкуванні. До цього угрупування, схоже, належить й Ігор Михайлович (Суркіс - власник "Динамо" - ред.), який мене так нещадно критикує останні два тижні, за те, що ми, нібито, не там провели Суперкубок, де би він хотів", - наводить слова Данілова кореспондент "Чемпіона".

Він також прокоментував позицію Ігоря Коломойського щодо обрання керівництва ліги. "Позиція, яка висловлена у листі "Дніпра" із вимогою оголосити президентом прем'єр-ліги Вадима Рабіновича 15 червня, сама по собі глупа. А виходити на другий тур виборів із одним кандидатом і потім перенести це, бо це суперечить статуту, було би нерозумно".

За словами Данілова, ліга "виходила з чистого прагматизму - треба вибрати президента до початку нового чемпіонату".

"Ті всі негаразди, ті всі дрібні шпильки, які зараз ставлять деякі представники клубів, вони залишаться у минулому", - додав він.

Коментарі ()