Головне

Суркіс погодиться грати у Сумах в разі рішення комісії

17.06.2009 08:56 438 0
Президент "Динамо" Ігор Суркіс погодиться грати матч за Суперкубок України проти полтавської "Ворскли" у Сумах в разі позитивного рішення комісії ФФУ. Про це власник київського клубу заявив у коментарі "СЭ в Украине".

"У будь-якому разі, моя думка щодо некоректності рішення прем'єр-ліги лишається у силі. Навіть ПФЛ, до котрої було багато претензій, до клубів ставилася поважно", - заявив він.

На думку керівника чемпіонів України, ПФЛ, перед тим, як призначати місце проведення такого поєдинку, у "Динамо" питали його думку. "А зараз, хоча "Динамо" ще два тижні тому відхилило кандидатуру Сум і запропонувало підтримане "Ворсклою" Запоріжжя, нам вирішили нав'язати рішення", - наголосив він.

Як розповів Суркіс, директорат прем'єр-ліги прийняв рішення щодо Сум із перевагою в один голос, при чому вирішальним виявився голос головного бухгалтера ліги.

"Незважаючи на це, я готовий погодитися. Передусім в інтересах прихильників обох команд і любителів футболу обласного центру, до якого може прийти велике футбольне свято", - зазначив Суркіс.

Нагадаємо, рішення про проведення матчу за Суперкубок України у Сумах 11 липня, що прийняла прем'єр-ліга, викликало бурхливу реакцію президента київського "Динамо" Ігоря Суркіса, який заявив про готовність бойкотувати матч та заплтити неустойку за неявку команди.

За його словами, ліга проігнорувала думку клубу, який пропонував грати у Запоріжжі, Львові, Дніпропетровську або Кривому Розі. Однією з головних претензій "Динамо" до Сум була погана якість газону поля.

Коментарі ()