Головне

Поле у Сумах готове до матчу за Суперкубок - представник комісії

17.06.2009 08:32 466 0
Поле у Сумах готове до матчу за Суперкубок - представник комісії
Поле стадіону "Ювілейний" у Сумах готове до проведення матчу за Суперкубок України. Про це заявив представник комісії Федерації футболу України, яка інспектувала арену, Анатолій Колоша.

"В принципі, газон "Ювілейного" готовий до проведення матчу. Треба провести окремі роботи, однак часу для цього у нас більш ніж достатньо. Необхідно впорядкувати штрафні, укріпити кореневу систему трави, підпитати її добривами. З врахуванням цього ми, напевно, приведемо поле до чудового стану", - наводить слова фахівця "СЭ В Украине".

За його словами, комісія перевіряла не лише стан поля, але й всієї інфраструктури стадіону. "Були оглянуті, наприклад, роздягальні, по яким також є незначні зауваження", - додав представник комісії.

На думку Колоші, широкі технічні зони стадіону дозволяють футболістам не боячись вести боротьбу біля бокових ліній поля.

Колоша також повідомив, що акт перевірки арени вже направлений у Київ.

Нагадаємо, рішення про проведення матчу за Суперкубок України у Сумах 11 липня, що прийняла прем'єр-ліга, викликало бурхливу реакцію президента київського "Динамо" Ігоря Суркіса, який заявив про готовність бойкотувати матч та заплтити неустойку за неявку команди.

За його словами, ліга проігнорувала думку клубу, який пропонував грати у Запоріжжі, Львові, Дніпропетровську або Кривому Розі. Однією з головних претензій "Динамо" до Сум була погана якість газону поля.

Коментарі ()