Головне

Газзаєв: "Без мого відома жоден гравець в команді не з'явиться"

16.06.2009 10:50 296 0

Головний тренер київського "Динамо" Валерій Газзаев у програмі "Тиждень спорту" розповів про свої плани та завдання у новому клубі.

Про це повідомляє Террикон.

"Страху немає, є почуття відповідальності. Перед командою стоять високі завдання, які треба вирішувати. Такий клуб, як "Динамо", у всіх турнірах повинен добиватися перемог, в тому числі і на міжнародній арені. Вдячний Юрію Павловичу, що він залишив мені гарну команду", - сказав він.

Газзаєв відзначив, що середній рівень чемпіонату вище в Росії.

"Однак український чемпіонат в минулому сезоні зробив великий крок вперед. Все-таки вихід "Шахтаря" і "Динамо" до півфіналу Кубка УЄФА - непересічна подія", - наголосив наставник.

За словами Газзаєва, його найближчі плани пов'язані виключно з "Динамо", контракт з киянами він уклав на три роки і має намір відпрацювати його до кінця.

"Буду брати активну участь у трансферній політиці клубу, без мого відома ні один гравець у команді не з'явиться", - запевнив новий наставник "Динамо".

З приводу нічного життя футболістів він сказав:

"Я людина сімейний та по клубам не хожу. Але нічого проти того, щоб це робили футболісти, не маю. Якщо походи в клуби та гламурний образ життя не заважають їм нормально грати футбол - що ж, я тільки за. Все залежить від людини".

Коментарі ()