Головне

Кварцяний говорить про позитив "Волині"

16.06.2009 10:36 253 0

Тренер ФК "Волинь" Віталій Кварцяний вважає, що його команда ще не готова грати у вищому дивізіоні.

Про це він сказав на прес-конференції, присвяченій закінченню сезона.

"Перше коло ми закінчили на четвертому місці і відповідно до поставлених завдань цілий сезон трималися у верхній частині таблиці, періодично перебуваючи на четвертому, п'ятому, шостому місцях. Ці позиції визначали, що команда ще не готова грати у вищому дивізіоні, але команда є перспективною", - зауважив Кварцяний.

Він зазначив, що позитивні моменти виступу його команди полягають у тому, що були виконані завдання на сезон бути у п'ятірці.

"Команда перемагала у зустрічах з суперниками, котрі посіли чотири перші місця - "Закарпаття", "Оболонь", "Олександрія" і "Севастополь". Це говорить про те, що команда, можливо, грала нерівно, але мала серйозний потенціал", - підкреслив тренер.

За його словами, до позитивних моментів в сезоні 2008/2009 варто додати те, що гравці "Волині" запрошувалися в юнацькі збірні України 1991, 1992 та 1993 років народження, деякі гравці були запрошені до збірної першої ліги.

"Наша команда грала ризиковано, пропускала багато м'ячів, але разом з тим є одним з лідерів по забитих м'ячах. Це говорить про те, що шлях, який ми пропонували і обіцяли уболівальникам, - ми його дотримуємося. Команда грала в атакуючий і видовищний футбол", - наголосив наставник.

ФК "Волинь"

Коментарі ()